Selskapsmenyer
Planlegger du bryllup, jubileum eller noe annet gøy?
Sjekk ut våre selkapsmenyer under.
​
Ved selskap under 30 personer kommer leie av kokk i tillegg på kr 3500,-
Ved selskap over 30 personer er leie av kokk inkludert i prisen.
Forretter
​
Minstebestilling: 10 pers
​
Langtidsbakt ørretfilet med urterømme, babyleafsalat og urteolje
(A: fisk og melk)
kr 135,- pr pers
​
Laksesashimi med wasabimajones og wakamesalat
(A: fisk, egg, soya, sesam, gluten, sulfitt og sennep)
kr 145,-pr pers
​
​
Caprese servert på grillet foccacia med pesto
(A: gluten, nøtter og melk)
kr 105,- pr pers
​
​
Spekeskinke med melonsalat og rømmedressing
(A: melk)
kr 145,- pr pers
​
​
Appelsin og honningstekt andebryst med kremet eplesalat og aspargesbønner
(A: melk, egg, selleri og sennep)
kr 185,- pr pers
Hovedretter fisk
Minstebestilling: 10 pers
Breiflabb bakt i spekeskinke med sellerirotpure
Aspargesbønner og soyasjy
(A: melk, soya, hvete, gluten, fisk, selleri, sennep)
kr 445,- pr pers
Basilikumkveite med primørgrønnsaker og smørsaus
(A: melk, fisk, skalldyr, selleri, sennep)
kr 455,- pr pers
Urtebakt ørret med petit poise pure, sesongens grønnsaker og hvitvinssaus
(A: melk, hvete, gluten, fisk, selleri, sennep, sulfitt)
kr 395,- pr pers
​
​
POTETVALG:
Kokte poteter
Urtestekte amandine poteter
Fløtegratinerte poteter (A: melk)
Råstekte poteter
Hovedretter kjøtt
Alle rettene er beregnet servert 1 gang.
Vi serverer gjerne 2 ganger for kr 80,- i tillegg pr pers.
Minstebestilling: 10 pers
​
Urtebresert svinenakke med glaserte rotgrønnsaker, ovnsbakte poteter og kremet peppersaus (A: melk, soya, hvete, gluten, selleri, sennep)
kr 375,- pr pers
Kyllingfilet med soltørket tomat, appelsin glaserte gulerøtter, potet- og selleripure og estragonsjy
(A: melk, soya, hvete, gluten, selleri, sennep)
kr 375,- pr pers
Andebryst med glaserte grønnsaker og aigredaux saus
(A:melk, selleri, sennep)
kr 475,- pr pers
Plommemarinert svinefilet servert med rotgrønnsaker og kremet soppsaus
(A:melk, selleri, sennep)
kr 395,- pr pers
Urtefylt lammelår servert med selleripure, aspargesbønner og rødvinssaus
(A: melk, selleri, sennep)
kr 425,- pr pers
Helstekt kalvemørbrad servert med primørgrønnsaker og kremet portvinssaus
(A: melk, selleri, sennep)
kr 445,- pr pers
Okse indrefilet med sesongens grønnsaker, stekt sopp og rødvinssaus
(A: melk, hvete, gluten, soya, selleri, sennep)
kr 495,- pr pers
Hjorteplomme servert med ovnsbakte rotgrønnsaker, stekt sopp og kremet viltsaus
(A: melk, hvete, gluten, soya, selleri, sennep)
kr 475,- pr pers
​
​
POTETVALG:
Kokte poteter
Urtestekte amandine poteter
Fløtegratinerte poteter (A: melk)
Råstekte poteter
Desserter
En søt avslutning til festmåltidet.
Minstebestilling: 10 pers
Sjokolademousse med bringebær sorbet og pasjonsfruktsaus
(A: melk, egg, peanøtter, nøtter)
kr 140,- pr pers
Crème brulée med friske bær
(A:melk, egg)
kr 145,- pr pers
​
Vaniljepannacotta med sprøtt bakeverk
(A: melk, gluten)
kr 115,- pr pers
​
Sitronterte med brent marengs og jordbær
(A: melk, egg, gluten)
kr 145,- pr pers
​
Sesongens dessert
Kjøkkenet setter opp etter sesong, spør ved bestilling hva som er på menyen.
kr 115,- pr pers
​
Tiramisu med friske bær og kaffesirup
(A: melk, egg, gluten)
kr 155,- pr pers
​