Forklaring allergéner:

1. Melk   |   2. Egg  |   3. Peanøtter  |   4. Nøtter  |   5. Soya
6. Gluten: a.hvete/b.rug/c.bygg/d.havre/e.spelt/f.korasanhvete
7. Fisk  |   8. Skalldyr   |   9. Bløtdyr   |   10. Selleri   |   11. Sennep   |   12. Sesamfrø   |   13. Lupin   |   14. Sulfitt

Festtapas


Minstebestilling er 10 personer

 

Kaldt:

Tandorimarinert ørret (5,7,10,11)
Spekeskinke, chorizo (1,5) og manchegoost (1)
Pastasalat (1,2,5,6a,10,11)
Grønnsalat
Oliven (5)
Chili fylt med ost (1,5)
Aioli (2,11)
Focaccia (6a) og smør (1)

 

Varmt:

Spanske kjøttboller i tomatsaus (10,11)
Satay braisert svinenakke med satay marinade (5,6a,10,11)
Sitronmarinert kylling overlår (11)
Urte- og hvitløksmarinerte scampi (8)
Ovnsbakte poteter (10,11)


 
Pris 299,- pr pers

 

Tapas er en rekke forskjellige spanske forretter/matretter (også kalt fingermat), slik som en blanding av oliven, oster, eller forseggjorte småretter.

Minitapas

For små grupper 5-10 pers
 

Kaldt:

Tandoorimarinert ørret (5,7,10,11)
Urte- og hvitløksmarinert scampi (8)
Spekeskinke, chorizo (1,5) og
manchegoost (1)
Wrap med spekeskinke og pesto (1,2,3,4,6a)
Wrap med røkt laks og sennep (1,2,6a,710,11)
Pastasalat med fetaost (1,2,5,6a,10,11)
Tomatsalat (10,11)


 
Varmt:

Spanske kjøttboller i tomatsaus (10,11)
Soft buns med asian bbq marinert svinekjøtt (5,6a,10,11,12)
Sitronmarinert kylling overlår (11)
Urtebakte småpoteter (10,11)
Focaccia (6a) og smør (1)


 
Pris 350,- pr pers

 
Navnet kommer av det spanske ordet tapar, som betyr «å dekke over»/«å dekke til», med det tilhørende substantivet una tapa som betyr «et lokk». Opprinnelig plasserte man en liten brødskive over sherryglassene for å forhindre fluer, men senere ble det også plassert småretter oppå brødskivene.

Luksustapas

Minstebestilling er 15 personer

 

Kaldt:

Ørretspyd med ristede sesamfrø og ponzusaus (5,6a,7,12)
Churasco av ytrefilet med ostekrem (1)
Spekeskinke, chorizo (1,5) og manchegoost (1)
Tomat og mozzarellasalat (1,10,11)
Pastasalat (1,2,5,6a,10,11)
Oliven (5)
Pimientos De Padron
Aioli (2,10,11)
Husets pesto (1,3,4,6a)
Focaccia og smør (1,6a)


 
Varmt:

Spanske kjøttboller i tomatsaus (10,11)
Sataybraisert svinenakke med sataymarinade (5,6a,10,11)
Sitronmarinert kylling overlår (11)
Urte- og hvitløksmarinerte scampi (8)
Kyllingspyd Bombay (10,11)
Dadler med bacon
Ovnsbakte poteter (10,11)


 
Pris 440,- pr pers

Verdenstapas


Minstebestilling er 15 personer


 
Frankrike:

Hvitvinsdampede blåskjell (9,14)

Spania:

Patata con sal (saltbakte poteter)
Aioli (2,10,11)

Italia:

Sitronmarinert kylling overlår (11)

Hellas:

Köfte (2,10,11) (farse av lam og svinekjøtt på spyd)
Tzatziki (1)
Gresk salat (1)

Marokko:

Lammetagine (10,11) (tradisjonell marokkansk gryte med eksotiske smaker, opprinnelig laget i leirkrukker)
coscos salat (6a,10,11)

Asia:

Soft buns med asian bbq marinert svinekjøtt (5,6a,10,11,12)

Thailand:

Spicy nudelsalat (5,6a,7,8,9,10,11,12) (glassnudler med sprø grønnsaker og reker. Tilsmakt med koriander og lime)

Midtøsten:

Samosa (2,5,6a,10,11) (innbakt kjøtt og grønnsaker i filodeig)
Ajvar


Focaccia og smør (1,6a)


 
Pris 395,- pr pers

Juletapas

Minstebestilling er 10 personer

 

Kaldt:

Wrap med sylte og sennep (1,6a,10,11)
Wrap med gravet laks (1,2,6a,10,11)
Ost (1) og spekefat
Pastasalat (1,2,6a,10,11), grønn salat
Oliven (5), aioli (2,10,11)
Focaccia (6a) og smør (1)

 

Varmt:

Spicy ribbe (5,6a,10,11), medisterkake (1,10,11)
Julepølse
Ovnsbakte poteter (10,11)
Pepperkakekrydret kyllingspyd (6a,10,11)
Hvitløksmarinerte scampi (8)


 
Pris 299,- pr pers

Tapasdessert

Minstebestilling er 10 personer

Tre typer dessert med friske bær (1,2,3,4,6a,14)


Pris 105,- pr pers

 

Vaniljepannacotta med bringebærcoulis (1)


Pris 80,- pr pers

 

Sjokolademoussekake (1,2,3,4,6a)


Pris 95,- pr pers

 

Créme Brulée (1,2)


Pris 105,- pr pers