Forklaring allergéner:

1. Melk | 2. Egg | 3. Peanøtter | 4. Nøtter | 5. Soya
6. Gluten: a.hvete/b.rug/c.bygg/d.havre/e.spelt/f.korasanhvete
7. Fisk | 8. Skalldyr | 9. Bløtdyr | 10. Selleri | 11. Sennep | 12. Sesamfrø | 13. Lupin | 14. Sulfitt

Snitter


 

Reker, røkt laks, roastbiff


Pris 115,- pr pers

 

Reker, røkt laks, roastbiff, karbonade


Pris 150,- pr pers

 

Reker, røkt laks, roastbiff, karbonade, brie


Pris 175,- pr pers

 

Reker (1,2,6,8), røkt laks (1,2,6,7), roastbiff (1,2,6,10,11,14), karbonade (1,6,10,11), brie (1,6)


 

Eventuelt velg mellom:

Spekeskinke med potetsalat (1,2,14)
Skinkesteik med waldorfsalat (1,2)
Røkt skinke med italiensk salat (1,2,10,11,14)


 
Julesnitter:

Ribbe med rødkål (10,11,14)
Sylte med sviske og rødløk (10,11)
Gravet laks med sennepssaus (2,7,10,11)
 
Vi leverer også snitter på glutenfritt brød


 

Snitter er smørbrød av tynnskårne skiver av brød, som regel loff. Snitter serveres i Norge gjerne til sammenkomster som bryllup, konfirmasjon, dåp, mottagelse, begravelse eller andre passende høytidlige eller festlige anledninger.
Det som skiller snitter fra vanlige brødskiver er måten brødskiven er delt på. Kjennetegnet på en «snitte» er at brødskiven er «snittet» diagonalt.

Smørbrød

 

Karbonadesmørbrød (1,6,10,11)


Pris 74,- pr pers

 

Rekesmørbrød (1,2,6,8)


Pris 89,- pr pers

 

Roastbiffsmørbrød (1,2,6,10,11,14)


Pris 74,- pr pers

 

Smørbrød med røkt laks og eggerøre (1,2,6,7)


Pris 89,- pr pers

 

Brød og loff som blir brukt til snitter og smørbrød inneholder gluten og kan ha spor av sesamfrø. Vi leverer også snitter på glutenfritt brød.

 
Smørbrød med pålegg er særlig vanlig i de nordiske landene, i Nederland, Latvia, Litauen og Estland, der de ofte spises til frokost, formiddagsmat eller andre måltider. Pålegget kan variere fra lite til mye, billig til dyrt, med eller uten pynt og tillegg. I Norge kan det for eksempel være ost, leverpostei, saltpølse, servelat, skinke, egg, kaviar, roastbeef, røykelaks eller reker. Danske smørrebrød, gjerne rugbrød med mye pålegg, regnes som landets nasjonalrett.

Annet


Baguetter

Baguette med ost/skinke (1,6)
Baguette med roastbiff og remulade (1,2,6,10,11,14)
Baguette med røkelaks og eggerøre (1,2,6,7)


Pris fra 48,-

 
 

Rundstykker med assortert pålegg:

Ost (1,6)
Ost og skinke (1,6)
Roastbiff og remulade (1,2,6,10,11,14)
Røkelaks og eggerøre (1,2,6,7) (1,2,10,11)
Reker og majones (1,2,6,8)


Pris fra 20,-