Forklaring allergéner:

1. Melk | 2. Egg | 3. Peanøtter | 4. Nøtter | 5. Soya
6. Gluten: a.hvete/b.rug/c.bygg/d.havre/e.spelt/f.korasanhvete
7. Fisk | 8. Skalldyr | 9. Bløtdyr | 10. Selleri | 11. Sennep | 12. Sesamfrø | 13. Lupin | 14. Sulfitt

Julebordbuffet

 

Kald mat:

Rakørret (7), gravet laks (7,11), røkt laks (7)
Roastbeef (10,11,), ribberull (10,11), kalkunbryst (10,11), sylte (10,11)
Spekeskinke, morrpølse

Tilbehør: Rømme (1), remulade (2,10,11,14)
Sylteagurk (14), rødbeter (14), rødløk, tyttebær, sennepsaus (10,11,14)
Eggerøre (2), potetsalat (1,2,14), waldorfsalat (1,2,10,), sennep (10), brød (6a/b/d), lefser (6a), flatbrød (6a/b/d) og smør (1)

 

Varm mat:

Ribbe (10,11), medisterkaker (1,10,11), pølser
Surkål (14), rødkål (14), brunsaus (1,10,11,14)
Poteter

DESSERTER: Riskrem med rødsaus (1)

Pris 395,- pr pers

Julen handler om så mangt, men fellesnevneren for de fleste er iallefall tradisjonsrik julemat og bugnende festbord. Knapt noe annet får frem den gode julestemningen som god julemat og godt drikke.

Julelunsj buffet

 

Kald mat:

Salat
To typer julewraps (1,2,6a,7,10,11)
Sild (7, 10,11,14) og egg (2)
Kremet potetsalat (1,2,14)
Sylteagurk (14), sennep (11), rødbeter (14)
Ass. kjøttpålegg (10,11)
Brød (6a/b/d) og smør (1)

 

Varm mat:

2 ribbe (10,11)
Julepølse, medister­kake (1,10,11)
Ovnsbakte poteter (10,11)
Glaserte epler

 

Pris 190,-

Julemeny

 

HOVEDRETTER:

JULEMAT
(2 ribbe, 1 medisterkake, 1 pølse)
Ribbe (10,11) medisterkake (1,10,11), pølse
Surkål (14), rødkål (14) tyttebær, saus (1,10,11,14), poteter

Pris 260,- pr pers

 

JULEMAT
(3 ribbe, 2 medisterkaker, 2 pølser)
Ribbe (10.11) medisterkake (1,10,11), pølse
Surkål (14), rødkål (14) tyttebær, saus (1,10,11,14), poteter

Pris 295,- pr pers

 

PINNEKJØTT
Kålrotstappe (1), poteter, sjy

Pris 360,- pr pers

 

BLANDINGSTALLERKEN
(2 ribbe, 1 medisterkake, 1 pølse og 3 biter)
Ribbe (10.11) medisterkake (1,10,11), pølse
Surkål (14), rødkål (14) tyttebær, saus (1,10,11,14)
Pinnekjøtt, kålrotstappe (1) og poteter

Pris 325,- pr pers

 

DESSERTER:

Se nedenfor.

Juletapas

 

Varm mat:

Spicy ribbe (5,6a,10,11)
Medisterkake (1,10,11)
Julepølse
Ovnsbakte poteter (10,11)
Pepperkakekrydret kyllingspyd (6a,10,11)
Hvitløksmarinerte scampi (8)

 

Kald mat:

Wrap med sylte og sennep (1,6a,10,11)
Wrap med gravet laks (1,2,6a,10,11)
Ost (1) og spekefat
Pastasalat (1,2,6a,10,11), grønn salat
Oliven (5), aioli (2,10,11)
Focaccia (6a) og smør (1)

 

Pris 299,- pr pers

Juledessert

Riskrem (1) med rødsaus

Pris 60,- pr pers

 

Hjemmelaget karamellpudding (1,2) med karamellsaus

Pris 65,- pr pers

 

Julens tapasdessert, 3 smaker (1,2,3,4,6a,14)

Pris 105,- pr pers