Forklaring allergéner:

1. Melk | 2. Egg | 3. Peanøtter | 4. Nøtter | 5. Soya
6. Gluten: a.hvete/b.rug/c.bygg/d.havre/e.spelt/f.korasanhvete
7. Fisk | 8. Skalldyr | 9. Bløtdyr | 10. Selleri | 11. Sennep | 12. Sesamfrø | 13. Lupin | 14. Sulfitt

Julebordbuffet


Minstebestilling er 15 personer

 

Kald mat:

Rakørret (7), gravet laks (7,11), røkt laks (7)
Roastbeef (10,11,), ribberull (10,11), kalkunbryst (10,11), sylte (10,11),  spekeskinke, morrpølse

Tilbehør: Rømme (1), remulade (2,10,11,14)
Sylteagurk (14), rødbeter (14), rødløk, tyttebær, sennepsaus (10,11,14)
Eggerøre (2), potetsalat (1,2,14), waldorfsalat (1,2,10,), sennep (10), brød (6a/b/d), lefser (6a), flatbrød (6a/b/d) og smør (1)

Varm mat:

Ribbe (10,11), medisterkaker (1,10,11), pølser
Surkål (14), rødkål (14), brunsaus (1,10,11,14)
Poteter

DESSERTER: Riskrem med rødsaus (1)

Pris 440,- pr pers

Julen handler om så mangt, men fellesnevneren for de fleste er iallefall tradisjonsrik julemat og bugnende festbord. Knapt noe annet får frem den gode julestemningen som god julemat og godt drikke.

Julelunsjbuffet


Minstebestilling er 10 personer

Kald mat:

Salat
To typer julewraps (1,2,6a,7,10,11)
Sild (7, 10,11,14) og egg (2)
Kremet potetsalat (1,2,14)
Sylteagurk (14), sennep (11), rødbeter (14)
Ass. kjøttpålegg (10,11)
Brød (6a/b/d) og smør (1)

Varm mat:

2 ribbe (10,11)
Julepølse, medister­kake (1,10,11)
Ovnsbakte poteter (10,11)
Glaserte epler

Pris 215,-

Julesnitter

Ribbe med rødkål (10,11,14)
Sylte med sviske og rødløk (1,2,10,11,14)
Gravet laks med sennepssaus (1,2,10,11)

 

Pris 45,- pr stk

Julemeny

 

HOVEDRETTER:

JULEMAT
(2 ribbe, 1 medisterkake, 1 pølse)
Ribbe (10,11) medisterkake (1,10,11), pølse
Surkål (14), rødkål (14) tyttebær, saus (1,10,11,14), poteter

Pris 285,- pr pers

 

JULEMAT
(3 ribbe, 2 medisterkaker, 2 pølser)
Ribbe (10.11) medisterkake (1,10,11), pølse
Surkål (14), rødkål (14) tyttebær, saus (1,10,11,14), poteter

Pris 325,- pr pers

 

PINNEKJØTT
Kålrotstappe (1), poteter, sjy

Pris 395,- pr pers

 

BLANDINGSTALLERKEN
(2 ribbe, 1 medisterkake, 1 pølse og 3 biter pinnekjøtt)
Ribbe (10.11) medisterkake (1,10,11), pølse
Surkål (14), rødkål (14) tyttebær, saus (1,10,11,14)
Pinnekjøtt, kålrotstappe (1) og poteter

Pris 365,- pr pers

 

DESSERTER:

Se meny nederst på siden.

Juletapas


Minstebestilling er 10 personer

Varm mat:

Spicy ribbe (5,6a,10,11)
Medisterkake (1,10,11)
Julepølse
Ovnsbakte poteter (10,11)
Pepperkakekrydret kyllingspyd (6a,10,11)
Hvitløksmarinerte scampi (8)

 

Kald mat:

Wrap med sylte og sennep (1,6a,10,11)
Wrap med gravet laks (1,2,6a,10,11)
Ost (1) og spekefat
Pastasalat (1,2,6a,10,11), grønn salat
Oliven (5), aioli (2,10,11)
Focaccia (6a) og smør (1)

Pris 330,- pr pers

Juletapastallerken

 

Brie med akasiehonning ristede valnøtter (1)
Rugbrød med gravlakstartar og sennepskrem (1,2,7,6,11)
Pestopoteter (4)
Tynnbrød med sylte og rødbet salat (6,10,11,14)
Spekeskinke og chorizopølse (1,10,11)
Pepperkake krydret kyllingfilet (6,10,11)
Kremet eple og selleri salat (1,2)
Hvitløksmarinert scampi (8)
Oliven, Aioli (1,2,10,11) og focaccia (6)

 

Pris 240,- pr pers

Vår julekoldt og tapastallerken blir singelpakket i en lukket beholder. Tallerkenen ser veldig appetittlig ut og kommer ferdig pyntet og er klar til servering. Perfekt til julelunsj på kontoret, eller hvis du ønsker litt ekstra kos hjemme.

Julekoldttallerken

Ribberull (10,11)
Spekeskinke med potetsalat (1,10,11,14)
Sylte med sennep (10,11)
Kalkunfilet med waldorfsalat (1,2,10)
Medisterkake (1,10,11) og surkål (14)
Egg med julesild (2,7,14)
Gravet laks med sennepssaus (1,2,7,11)
Brie (1)
Brød og smør (1,6)

 

Pris 225,- pr pers

Juledessert

Riskrem (1) med rødsaus

Pris 70,- pr pers

 

Hjemmelaget karamellpudding (1,2) med karamellsaus

Pris 75,- pr pers

 

Julens tapasdessert, 3 smaker (1,2,3,4,6a,14)

Pris 115,- pr pers