Forklaring allergéner:
1. Melk | 2. Egg | 3. Peanøtter | 4. Nøtter | 5. Soya
6. Gluten: a.hvete/b.rug/c.bygg/d.havre/e.spelt/f.korasanhvete
7. Fisk | 8. Skalldyr | 9. Bløtdyr | 10. Selleri | 11. Sennep | 12. Sesamfrø | 13. Lupin | 14. Sulfitt
Julebordbuffet
Minstebestilling er 15 personer
Kald mat:
Rakørret (7), gravet laks (7,11), røkt laks (7)
Roastbeef (10,11,), ribberull (10,11), kalkunbryst (10,11), sylte (10,11), spekeskinke, morrpølse
Tilbehør: Rømme (1), remulade (2,10,11,14)
Sylteagurk (14), rødbeter (14), rødløk, tyttebær, sennepsaus (10,11,14)
Eggerøre (2), potetsalat (1,2,14), waldorfsalat (1,2,10,), sennep (10), brød (6a/b/d), lefser (6a), flatbrød (6a/b/d) og smør (1)
Varm mat:
Ribbe (10,11), medisterkaker (1,10,11), pølser
Surkål (14), rødkål (14), brunsaus (1,10,11,14)
Poteter
DESSERTER: Riskrem med rødsaus (1)
Pris 540,- pr pers

Julen handler om så mangt, men fellesnevneren for de fleste er iallefall tradisjonsrik julemat og bugnende festbord. Knapt noe annet får frem den gode julestemningen som god julemat og godt drikke.

Julelunsjbuffet
Minstebestilling er 10 personer og leveres frem til klokken 14:00
Kald mat:
Salat
To typer julewraps (1,2,6a,7,10,11)
Sild (7, 10,11,14) og egg (2)
Kremet potetsalat (1,2,14)
Sylteagurk (14), sennep (11), rødbeter (14) og tyttebær
Ass. kjøttpålegg (10,11)
Brød (6a/b/d) og smør (1)
Varm mat:
Ribbe (10,11)
Julepølse, medisterkake (1,10,11)
Ovnsbakte poteter (10,11)
Pris 255,-
Julesnitter
Ribbe med rødkål (10,11,14)
Sylte med sviske og rødløk (1,2,10,11,14)
Gravet laks med sennepssaus (1,2,10,11)
Pris 55,- pr stk

Julemeny
HOVEDRETTER:
JULEMAT
(2 ribbe, 1 medisterkake, 1 pølse)
Ribbe (10,11) medisterkake (1,10,11), pølse
Surkål (14), rødkål (14) tyttebær, saus (1,10,11,14), poteter
Pris 335,- pr pers
JULEMAT STOR
(2 ribbe, 2 medisterkaker, 2 pølser)
Ribbe (10.11) medisterkake (1,10,11), pølse
Surkål (14), rødkål (14) tyttebær, saus (1,10,11,14), poteter
Pris 375,- pr pers
JULEMAT EKSTRA STOR
(3 ribbe, 2 medisterkaker, 2 pølser)
Ribbe (10.11) medisterkake (1,10,11), pølse
Surkål (14), rødkål (14) tyttebær, saus (1,10,11,14), poteter
Pris 415,- pr pers
PINNEKJØTT
2 x servering
Kålrotstappe (1), poteter, sjy
Pris 450,- pr pers
BLANDINGSTALLERKEN
(2 ribbe, 1 medisterkake, 1 pølse og 3 biter pinnekjøtt)
Ribbe (10.11) medisterkake (1,10,11), pølse
Surkål (14), rødkål (14) tyttebær, saus (1,10,11,14)
Pinnekjøtt, kålrotstappe (1) og poteter
Pris 435,- pr pers
DESSERTER:
Se meny nederst på siden.


Juletapas
Minstebestilling er 10 personer
Varm mat:
Spicy ribbe (5,6a,10,11)
Medisterkake (1,10,11)
Julepølse
Ovnsbakte poteter (10,11)
Pepperkakekrydret kyllingspyd (6a,10,11)
Hvitløksmarinerte scampi (8)
Kald mat:
Wrap med sylte og sennep (1,6a,10,11)
Wrap med gravet laks (1,2,6a,10,11)
Ost (1) og spekefat
Pastasalat (1,2,6a,10,11), grønn salat
Oliven (5), aioli (2,10,11)
Focaccia (6a) og smør (1)
Pris 425,- pr pers
Juletapastallerken
Brie med akasiehonning ristede valnøtter (1)
Rugbrød med gravlakstartar og sennepskrem (1,2,7,6,11)
Pestopoteter (4)
Tynnbrød med sylte og rødbet salat (6,10,11,14)
Spekeskinke og chorizopølse (1,10,11)
Pepperkake krydret kyllingfilet (6,10,11)
Kremet eple og selleri salat (1,2)
Hvitløksmarinert scampi (8)
Oliven, Aioli (1,2,10,11) og focaccia (6)
Pris 295,- pr pers

Vår julekoldt og tapastallerken blir singelpakket i en lukket beholder. Tallerkenen ser veldig appetittlig ut og kommer ferdig pyntet og er klar til servering. Perfekt til julelunsj på kontoret, eller hvis du ønsker litt ekstra kos hjemme.

Julekoldttallerken
Ribberull (10,11)
Spekeskinke med potetsalat (1,10,11,14)
Sylte med sennep (10,11)
Kalkunfilet med waldorfsalat (1,2,10)
Medisterkake (1,10,11) og surkål (14)
Egg med julesild (2,7,14)
Gravet laks med sennepssaus (1,2,7,11)
Brie (1)
Brød og smør (1,6)
Pris 285,- pr pers
Juledessert
Riskrem (1) med rødsaus
Pris 85,- pr pers
Hjemmelaget karamellpudding (1,2) med karamellsaus
Pris 105,- pr pers
Julens tapasdessert, 3 smaker (1,2,3,4,6a,14)
Pris 130,- pr pers
