Forklaring allergéner:

1. Melk | 2. Egg | 3. Peanøtter | 4. Nøtter | 5. Soya
6. Gluten: a.hvete/b.rug/c.bygg/d.havre/e.spelt/f.korasanhvete
7. Fisk | 8. Skalldyr | 9. Bløtdyr | 10. Selleri | 11. Sennep | 12. Sesamfrø | 13. Lupin | 14. Sulfitt

Julebordbuffet


Minstebestilling er 15 personer

 

Kald mat:

Rakørret (7), gravet laks (7,11), røkt laks (7)
Roastbeef (10,11,), ribberull (10,11), kalkunbryst (10,11), sylte (10,11),  spekeskinke, morrpølse

Tilbehør: Rømme (1), remulade (2,10,11,14)
Sylteagurk (14), rødbeter (14), rødløk, tyttebær, sennepsaus (10,11,14)
Eggerøre (2), potetsalat (1,2,14), waldorfsalat (1,2,10,), sennep (10), brød (6a/b/d), lefser (6a), flatbrød (6a/b/d) og smør (1)

Varm mat:

Ribbe (10,11), medisterkaker (1,10,11), pølser
Surkål (14), rødkål (14), brunsaus (1,10,11,14)
Poteter

DESSERTER: Riskrem med rødsaus (1)

Pris 540,- pr pers

Julen handler om så mangt, men fellesnevneren for de fleste er iallefall tradisjonsrik julemat og bugnende festbord. Knapt noe annet får frem den gode julestemningen som god julemat og godt drikke.

Julelunsjbuffet


Minstebestilling er 10 personer

Kald mat:

Salat
To typer julewraps (1,2,6a,7,10,11)
Sild (7, 10,11,14) og egg (2)
Kremet potetsalat (1,2,14)
Sylteagurk (14), sennep (11), rødbeter (14)
Ass. kjøttpålegg (10,11)
Brød (6a/b/d) og smør (1)

Varm mat:

2 ribbe (10,11)
Julepølse, medister­kake (1,10,11)
Ovnsbakte poteter (10,11)
Glaserte epler

Pris 255,-

Julesnitter

Ribbe med rødkål (10,11,14)
Sylte med sviske og rødløk (1,2,10,11,14)
Gravet laks med sennepssaus (1,2,10,11)

 

Pris 55,- pr stk

Julemeny

 

HOVEDRETTER:

 

JULEMAT 
(2 ribbe, 1 medisterkake, 1 pølse)
Ribbe (10,11) medisterkake (1,10,11), pølse
Surkål (14), rødkål (14) tyttebær, saus (1,10,11,14), poteter

Pris 335,- pr pers

 

JULEMAT STOR
(2 ribbe, 2 medisterkaker, 2 pølser)
Ribbe (10.11) medisterkake (1,10,11), pølse
Surkål (14), rødkål (14) tyttebær, saus (1,10,11,14), poteter

Pris 375,- pr pers

 

JULEMAT EKSTRA STOR
(3 ribbe, 2 medisterkaker, 2 pølser)
Ribbe (10.11) medisterkake (1,10,11), pølse
Surkål (14), rødkål (14) tyttebær, saus (1,10,11,14), poteter

Pris 415,- pr pers

 

PINNEKJØTT
Kålrotstappe (1), poteter, sjy

Pris 450,- pr pers

 

BLANDINGSTALLERKEN
(2 ribbe, 1 medisterkake, 1 pølse og 3 biter pinnekjøtt)
Ribbe (10.11) medisterkake (1,10,11), pølse
Surkål (14), rødkål (14) tyttebær, saus (1,10,11,14)
Pinnekjøtt, kålrotstappe (1) og poteter

Pris 435,- pr pers

 

DESSERTER:

Se meny nederst på siden.

Juletapas


Minstebestilling er 10 personer

Varm mat:

Spicy ribbe (5,6a,10,11)
Medisterkake (1,10,11)
Julepølse
Ovnsbakte poteter (10,11)
Pepperkakekrydret kyllingspyd (6a,10,11)
Hvitløksmarinerte scampi (8)

 

Kald mat:

Wrap med sylte og sennep (1,6a,10,11)
Wrap med gravet laks (1,2,6a,10,11)
Ost (1) og spekefat
Pastasalat (1,2,6a,10,11), grønn salat
Oliven (5), aioli (2,10,11)
Focaccia (6a) og smør (1)

Pris 425,- pr pers

Juletapastallerken

 

Brie med akasiehonning ristede valnøtter (1)
Rugbrød med gravlakstartar og sennepskrem (1,2,7,6,11)
Pestopoteter (4)
Tynnbrød med sylte og rødbet salat (6,10,11,14)
Spekeskinke og chorizopølse (1,10,11)
Pepperkake krydret kyllingfilet (6,10,11)
Kremet eple og selleri salat (1,2)
Hvitløksmarinert scampi (8)
Oliven, Aioli (1,2,10,11) og focaccia (6)

 

Pris 295,- pr pers

Vår julekoldt og tapastallerken blir singelpakket i en lukket beholder. Tallerkenen ser veldig appetittlig ut og kommer ferdig pyntet og er klar til servering. Perfekt til julelunsj på kontoret, eller hvis du ønsker litt ekstra kos hjemme.

Julekoldttallerken

Ribberull (10,11)
Spekeskinke med potetsalat (1,10,11,14)
Sylte med sennep (10,11)
Kalkunfilet med waldorfsalat (1,2,10)
Medisterkake (1,10,11) og surkål (14)
Egg med julesild (2,7,14)
Gravet laks med sennepssaus (1,2,7,11)
Brie (1)
Brød og smør (1,6)

 

Pris 285,- pr pers

Juledessert

Riskrem (1) med rødsaus

Pris 85,- pr pers

 

Hjemmelaget karamellpudding (1,2) med karamellsaus

Pris 105,- pr pers

 

Julens tapasdessert, 3 smaker (1,2,3,4,6a,14)

Pris 130,- pr pers