Forklaring allergéner:
1. Melk | 2. Egg | 3. Peanøtter | 4. Nøtter | 5. Soya
6. Gluten: a.hvete/b.rug/c.bygg/d.havre/e.spelt/f.korasanhvete
7. Fisk | 8. Skalldyr | 9. Bløtdyr | 10. Selleri | 11. Sennep | 12. Sesamfrø | 13. Lupin | 14. Sulfitt
v
Festkoldtbord
Minstebestilling er 10 personer
Kaldt:
Laksefat (7) med eggerøre (2)
Roastbeef (10,11) med remulade (2,11,14)
Røkt skinke med waldorfsalat (1,2)
Spekemat med rømme (1)
Kremet potetsalat (1,2,14)
Grønn salat med dressing (1,11)
Loff (6a/b), grovbrød (6a/b/d, spor av nøtter og sesamfrø) og smør (1)
Varmt:
Karbonader (1,10,11) med løk
Grillet kyllinglår (10,11)
Pris 470,- pr pers


Luksuskoldtbord
Minimum 15 personer
Kaldt:
Laksefat (7) med eggerøre (2)
Skalldyroppsats (8) med majones (2)
Kalkunbryst (10,11) med waldorfsalat (1,2)
Roastbeef (10,11) med remulade (2,11,14)
Spekemat med rømme (1)
Kremet potetsalat (1,2,14)
Grønn salat med dressing (1,11)
Loff (6a/b), grovbrød (6a/b/d, spor av nøtter og sesamfrø) og smør (1)
Varmt:
Karbonader (10,11) med løk
Sennepsglasert svinenakke ( 10,11) med fløtesaus (1)
Ovnsstekte poteter (10,11)
Pris 540,- pr pers
Buffet brukes om en type måltid hvor maten anrettes på et bord og gjestene går og forsyner seg selv ad libitum. Ofte forekommer ordet i sammenstillingen «stående buffet».
Familiebuffet
Minstebestilling er 10 personer
Kaldt:
Laksefat (7) med eggerøre (2)
Roastbiff (10,11) med remulade (2,10,11,14)
Spekeskinke, morrpølse, manchegoost (1)
og brie (1)
Grønn salat med dressing (1,11)
Kremet potetsalat (2,14)
Aioli (2,10,11)
Focaccia, brød (6a) og smør (1)
Varmt:
Karbonader med stekt løk (1,10,11)
Urte- og hvitløksmarinert scampi (8)
Braisert svinenakke med sataymarinade (5,6a,10,11)
Bombay kylling overlår (10,11)
Pris 510,- pr pers

Buffet (på norsk også i formen buffé) er et begrep som kommer fra fransk og latin og som opprinnelig betyr «praktbord». Det kan betegne forskjellige ting knyttet til servering av mat. (Wikipedia)
Buffet brukes om en stort møbel med skap og skuffer, tradisjonelt en del av et komplett spisestuemøblement, som brukes til oppbevaring av servise, dekketøy og bestikk.

Spekematbuffet
Minimum 10 personer
Spekeskinke, fenalår
Chorizo (1,5), morrpølse, rødvinspølse
Potetsalat, grønn salat, eggerøre (1,2)
Rømme og dressing (1,2)
Melon
Loff (6a/b), grovbrød (6a/b/d, spor av
nøtter og sesamfrø) og smør (1)
Pris 365,- pr pers
Dessertmeny til buffeter
Minimum 10 pers
Karamellpudding med krem (1,2)
Pris 105,- pr pers
Panna cotta med friske bær (1)
Pris 95,- pr pers
Créme Brulée med friske bær (1,2)
Pris 130,- pr pers
Sjokolademousse med friske bær (1,2,3,4)
Pris 105,- pr pers
