Buffeter01txt

Forklaring allergéner:

1. Melk | 2. Egg | 3. Peanøtter | 4. Nøtter | 5. Soya
6. Gluten: a.hvete/b.rug/c.bygg/d.havre/e.spelt/f.korasanhvete
7. Fisk | 8. Skalldyr | 9. Bløtdyr | 10. Selleri | 11. Sennep | 12. Sesamfrø | 13. Lupin | 14. Sulfitt

v

Festkoldtbord

Minstebestilling er 10 personer

 

Kaldt:

Laksefat (7) med eggerøre (2)
Roastbeef (10,11) med remulade (2,11,14)
Røkt skinke med waldorfsalat (1,2)
Spekemat med rømme (1)
Kremet potetsalat (1,2,14)
Grønn salat med dressing (1,11)
Loff (6a/b), grovbrød (6a/b/d, spor av nøtter og sesamfrø) og smør (1)

 

Varmt:

Karbonader (1,10,11) med løk
Grillet kyllinglår (10,11)

Pris 470,- pr pers

Luksuskoldtbord

Minimum 15 personer

 

Kaldt:

Laksefat (7) med eggerøre (2)
Skalldyroppsats (8) med majones (2)
Kalkunbryst (10,11) med waldorfsalat (1,2)
Roastbeef (10,11) med remulade (2,11,14)
Spekemat med rømme (1)
Kremet potetsalat (1,2,14)
Grønn salat med dressing (1,11)
Loff (6a/b), grovbrød (6a/b/d, spor av nøtter og sesamfrø) og smør (1)

 

Varmt:

Karbonader (10,11) med løk
Sennepsglasert svinenakke ( 10,11) med fløtesaus (1)
Ovnsstekte poteter (10,11)

Pris 540,- pr pers

 
Buffet brukes om en type måltid hvor maten anrettes på et bord og gjestene går og forsyner seg selv ad libitum. Ofte forekommer ordet i sammenstillingen «stående buffet».

Familiebuffet

Minstebestilling er 10 personer

 

Kaldt:

Laksefat (7) med eggerøre (2)
Roastbiff (10,11) med remulade (2,10,11,14)
Spekeskinke, morrpølse, manchegoost (1)
og brie (1)
Grønn salat med dressing (1,11)
Kremet potetsalat (2,14)
Aioli (2,10,11)
Focaccia, brød (6a) og smør (1)

 

Varmt:

Karbonader med stekt løk (1,10,11)
Urte- og hvitløksmarinert scampi (8)
Braisert svinenakke med sataymarinade (5,6a,10,11)
Bombay kylling overlår (10,11)

Pris 510,- pr pers

Buffet (på norsk også i formen buffé) er et begrep som kommer fra fransk og latin og som opprinnelig betyr «praktbord». Det kan betegne forskjellige ting knyttet til servering av mat. (Wikipedia)

Buffet brukes om en stort møbel med skap og skuffer, tradisjonelt en del av et komplett spisestuemøblement, som brukes til oppbevaring av servise, dekketøy og bestikk.

Spekematbuffet

Minimum 10 personer

Spekeskinke, fenalår
Chorizo (1,5), morrpølse, rødvinspølse
Potetsalat, grønn salat, eggerøre (1,2)
Rømme og dressing (1,2)
Melon
Loff (6a/b), grovbrød (6a/b/d, spor av
nøtter og sesamfrø) og smør (1)

Pris 365,- pr pers

 

Dessertmeny til buffeter

 

Minimum 10 pers

Karamellpudding med krem (1,2)

Pris 105,- pr pers

 

Panna cotta med friske bær (1)

Pris 95,- pr pers

 

Créme Brulée med friske bær (1,2)

Pris 130,- pr pers

 

Sjokolademousse med friske bær (1,2,3,4)

Pris 105,- pr pers