Fest, gjestebud eller gilde er ord som brukes om feiringer og glade sammenkomster av forskjellige typer, men i særdeleshet om bryllup.

Forretter

Langtidsbakt ørretfilet med urterømme, babyleafsalat og urteolje.


Pris 98,- pr pers

 

Marinerte reker på salat og hvitløks dressing


Pris 125,- pr pers

 

Laksetartar med avocado og mango salsa


Pris 105,- pr pers

 

Fisk og skalldyrsuppe


Pris 95,- pr pers

 

Bakt torskefilet servert med syltede grønnsaker


Pris 160,- pr pers

 

Grillet kamskjell med blomkålpure, kapersvingrette og aspargessalat


Pris 165,- pr pers

 

Hvitløks marinerte scampi på spyd servert med mango/papaya salsa


Pris 135,- pr pers

 

Carpaccio av okse med pinjekjerner, olivenolje og parmesan


Pris 90,- pr pers

 

Spekeskinke med melonsalat og rømmedressing


Pris 105,- pr pers

 

Lime og honningstekt andebryst med kremet eplesalat og aspargesbønner


Pris 145,- pr pers

 

 
Før i tiden kunne det være mange tradisjoner omkring festlighetene.
I gamledager kunne større festligheter vare i flere dager, eksempelvis bryllup.
I slike sammenhenger ble den første dagen, den dagen gjestebudet kom, gjerne kalt gjestebudsdagen. I Hol i Hallingdal var det tradisjon med å servere gjestene småmat til middag på denne dagen.

Hovedretter Fisk

Breiflabb bakt i spekeskinke med sellerirotpure
Aspargesbønner og soyasjy


Pris 345,-

 

Basilikum kveite med tomat og fennikelkompott
Sukkererter, kokte poteter og smørsaus


Pris 355,-

 

Grillet laks servert med kremet grønnsaksragu


Pris 325,-

 

 

Potetvalg

Kokte poteter
Urte stekte amandine poteter
Fløtegratinerte poteter
Råstekte poteter

Alle rettene er beregnet 1. gang servering.
Vi serverer gjerne 2. ganger med 50,- i tillegg pr. person

oversiktallergenerknapp

 

Fellesnevneren er at det som skjer ikke er er hverdagslige begivenheter.
I de fleste tilfeller er det en sjelden, men gjentakende anledning med preg av glede og kanskje litt høytidelighet i begynnelsen. Det hører ofte forberedelser til, ofte med en festkomité i arbeide.

Hovedretter Kjøtt

Rullade av svinenakke fylt med urter. Servert med rotgrønnsaker og kremet peppersaus


Pris 265,- pr pers

 

Choritzo stekt kyllingbryst med honning glasserte grønnsaker og rødvinssaus


Pris 295,- pr pers

 

Andebryst med glasserte grønnsaker og aigredaux saus


Pris 345,- pr pers

 

Plomme av hjort servert med ovnsbakte rotgrønnsaker, stekt sopp og kremet viltsaus


Pris 395,- pr pers

 

Urtefylt lammelår servert med selleripure, aspargesbønner og rødvinssaus


Pris 305,- pr pers

 

Kalvemørbrand servert med primør grønnsaker og kremet pepperssaus


Pris 335,- pr pers

 

Okse indrefilet med sesongens grønnsaker, stekt sopp og rødvinssaus


Pris 365,- pr pers

 

Reinsdyrplomme med ovnsbakte rotgrønnsaker, stekt sopp og kremet viltsaus


Pris 380,- pr pers

 

 

Potetvalg

Kokte poteter
Urtestekte amandine poteter
Fløtegratinerte poteter
Råstekte poteter

Alle rettene er beregnet 1. gang servering.
Vi serverer gjerne 2. ganger med 50,- i tillegg pr. person

Desserter

Sjokolademousse med bringebær sorbet og pasjonsfruktsaus


Pris 105,- pr pers

 

Créme brulée med friske bær


Pris 95,- pr pers

 

Glasert/brent pasjonfrukt creme med friske bær og bringebær coulis


Pris 105,- pr pers

 

Eplekake med karamellsaus og vaniljeis


Pris 95,- pr pers

 

Sjokoladedelice med aprikos med bringebærsorbet og appelsin-vaniljesaus


Pris 105,- pr pers

 

Sitronterte med brent marengs og jordbær


Pris 95,- pr pers

 

Hjemmelaget karamellpudding med krem og karamellsaus


Pris 85,- pr pers

 

Lime og hvit sjokolade pannacotta med glaserte epler og sprøtt bakverk


Pris 90,- pr pers

 

Sjokolade duo med bærgele og lakrismousse


Pris 105,- pr pers