Tapas er en rekke forskjellige spanske forretter/matretter (også kalt fingermat), slik som en blanding av oliven, oster, eller forseggjorte småretter.

Mini Tapas

For små grupper 5-10 pers
 

Kaldt:

Tandorimarinert ørret
Urte og hvitløksmarinert scampi
Spekeskinke, chorizo pølse, manchego ost
Fat med wraps
Pastasalat med fetaost
Tomatsalat


 
Varmt:

Spanske kjøttboller i tomatsaus
Sitronmarinert kylling overlår
Bami goreng – stekte nudler med
wokkede grønnsaker og marinert kjøtt.
Urtebakte småpoteter


 
Tilbehør:

Husets urtepesto
Aioli
Oliven
Focaccia og smør

Pris 310,- pr pers

 

oversiktallergenerknapp

 
Navnet kommer av det spanske ordet tapar, som betyr «å dekke over»/«å dekke til», med det tilhørende substantivet una tapa som betyr «et lokk». Opprinnelig plasserte man en liten brødskive over sherryglassene for å forhindre fluer, men senere ble det også plassert småretter oppå brødskivene.

Festtapas


Minstebestilling er 10 personer

 

Kaldt:

Tandorimarinert ørret
Spekeskinke, chorizo og manchego ost
Pasta salat
Grønnsalat
Oliven
Chili fylt med ost
Aioli
Focaccia og smør

 

Varmt:

Spanske kjøttboller i tomatsaus
Sataybraisert svinenakke med satay marinade
Sitronmarinert kylling overlår
Urte- og hvitløksmarinerte scampi
Chili pølser
Ovnsbakte poteter 

Pris 299,- pr pers

 

oversiktallergenerknapp

Luksustapas


Minstebestilling er 10 personer

 

Kaldt:

Tandorimarinert ørret
Churasco av ytrefilet med ostekrem
Spekeskinke, chorizo og manchego ost
Tomat og mozarellaost salat
Pasta salat
Oliven
Chili fylt med ost
Aioli
Husets pesto
Focaccia og smør


Varmt:

Spanske kjøttboller i tomatsaus
Satay braisert svinenakke med satay marinade
Sitronmarinert kylling overlår
Urte- og hvitløksmarinerte scampi
Kyllingspyd Bombay
Braisert lam
Hvitløk- og persillestekt sjampinjong
Ovnsbakte poteter

Pris 410,- pr pers

 

oversiktallergenerknapp

Verdenstapas


minstebestilling er 10 personer


En smak av verden

 

Frankrike:

Hvitvinsdampede blåskjell

Spania:

Patata bravas
Stekte poteter i spicy saus
Aioli

Portugal:

Hvit Baccalao, Gratinert klippfisk, potetmos, pesto, aioli, tomat

Italia:

Sitronmarinert kylling overlår
Focaccia og smør

Marokko:

Lammetagine med coscossalat
Tradisjonell marokkansk gryte med eksotiske smaker, opprinnelig laget i leirkrukker

Asia:

Stekte grønnsaker med honning og sesamfrø

Indonesia:

Bami goreng
Stekte nudler, grønnsaker og svinekjøtt i sataymarinade

Sør Amerika:

Empanadas
Innbakt kjøtt og grønnsaker i butterdeig

Hellas:

Köfte med tzasiki
Farse av lamme- og svinekjøtt på spyd
Gresk salat

Pris 350,- pr pers

oversiktallergenerknapp

Tapasdessert

 

Karamellpudding med krem


Pris 55,- pr pers

 

Panna Cotta med friske bær


Pris 60,- pr pers

 

Créme Brulée med friske bær


Pris 80,- pr pers

 

Sjokolademousse med friske bær


Pris 70,- pr pers

 

3 typer dessert med friske bær


Pris 95,- pr pers

 

oversiktallergenerknapp