Fest, gjestebud eller gilde er ord som brukes om feiringer og glade sammenkomster av forskjellige typer, men i særdeleshet om bryllup.

Forretter

Langtidsbakt ørretfilet med urterømme, babyleafsalat og urteolje.


Pris 98,- pr pers

 

Marinerte reker på salat og hvitløks dressing


Pris 125,- pr pers

 

Laksesashimi med wasabimajones og wakamesalat


Pris 105,- pr pers

 

Gratinert halv hummer med salat og safran aioli


Pris 160,- pr pers

 

Grillet kamskjell med blomkålpure, kapersvingrette og aspargessalat


Pris 165,- pr pers

 

Hvitløks marinerte scampi på spyd servert med mango/papaya salsa


Pris 135,- pr pers

 

Carpaccio av okse med pinjekjerner, olivenolje og parmesan


Pris 90,- pr pers

 

Spekeskinke med melonsalat og rømmedressing


Pris 105,- pr pers

 

Lime og honningstekt andebryst med kremet eplesalat og aspargesbønner


Pris 145,- pr pers

 

 
Før i tiden kunne det være mange tradisjoner omkring festlighetene.
I gamledager kunne større festligheter vare i flere dager, eksempelvis bryllup.
I slike sammenhenger ble den første dagen, den dagen gjestebudet kom, gjerne kalt gjestebudsdagen. I Hol i Hallingdal var det tradisjon med å servere gjestene småmat til middag på denne dagen.

Hovedretter Fisk

 

Breiflabb bakt i spekeskinke med sellerirotpure
Aspargesbønner og soyasjy


Pris 325,-

 

Basilikum kveite med tomat og fennikelkompott
Sukkererter, kokte poteter og smørsaus


Pris 335,-

 

Lakserose med halv hummer
Grønnsaker og skalldyrsaus


Pris 345,-

 

Ørret med urtecrust, dampede
grønnsaker og hvitvinssaus


Pris 285,-

 

Potetvalg

Kokte poteter
Urte stekte amandine poteter
Fløtegratinerte poteter
Råstekte poteter

Alle rettene er beregnet 1. gang servering.
Vi serverer gjerne 2. ganger med 50,- i tillegg pr. person

oversiktallergenerknapp

 

Fellesnevneren er at det som skjer ikke er er hverdagslige begivenheter.
I de fleste tilfeller er det en sjelden, men gjentakende anledning med preg av glede og kanskje litt høytidelighet i begynnelsen. Det hører ofte forberedelser til, ofte med en festkomité i arbeide.

Hovedretter Kjøtt

Urtebresert svinenakke med glaserte rotgrønnsaker, ovnsbakte poteter og kremet peppersaus


Pris 265,- pr pers

 

Kyllingfilet med soltørket tomat, appelsin glaserte gulerøtter, potet og selleripure og estragonsjy


Pris 295,- pr pers

 

Andebryst med glasserte grønnsaker og aigredaux saus


Pris 345,- pr pers

 

Plommemarinert svinefilet servert med rotgrønnsaker og kremet soppsaus


Pris 295,- pr pers

 

Urtefylt lammelår servert med selleripure, aspargesbønner og rødvinssaus


Pris 305,- pr pers

 

Kalvemørbrand servert med smørdampede grønnsaker og kremet portvinssaus.


Pris 335,- pr pers

 

Okse indrefilet med sesongens grønnsaker, stekt sopp og rødvinssaus


Pris 345,- pr pers

 

Reinsdyrplomme med ovnsbakte rotgrønnsaker, stekt sopp og kremet viltsaus


Pris 380,- pr pers

 

Viltkomposisjon servert med syltet sopp, rødløk, sukkererter og trøffelsaus


Pris 425,- pr pers

 

Potetvalg

Kokte poteter
Urtestekte amandine poteter
Fløtegratinerte poteter
Råstekte poteter

Alle rettene er beregnet 1. gang servering.
Vi serverer gjerne 2. ganger med 50,- i tillegg pr. person

Desserter

 

Sjokolademousse med bringebær sorbet og pasjonsfruktsaus


Pris 105,- pr pers

 

Créme brulée med friske bær


Pris 95,- pr pers

 

Pasjonsfrukt créme med brownies og bær


Pris 105,- pr pers

 

Eplekake med karamellsaus og vaniljeis


Pris 95,- pr pers

 

Sjokoladefondant med marinerte bær og vaniljeis


Pris 105,- pr pers

 

Mango- champagne slush med friske bær


Pris 95,- pr pers

 

Hjemmelaget karamellpudding med krem og karamellsaus


Pris 85,- pr pers

 

Vår egen dessert komposisjon “Grand dessert”. Komponeres av kjøkkensjefen etter sesongen


Pris 150,- pr pers