Snitter er smørbrød av tynnskårne skiver av brød, som regel loff. Snitter serveres i Norge gjerne til sammenkomster som bryllup, konfirmasjon, dåp, mottagelse, begravelse eller andre passende høytidlige eller festlige anledninger.
Det som skiller snitter fra vanlige brødskiver er måten brødskiven er delt på. Kjennetegnet på en «snitte» er at brødskiven er «snittet» diagonalt.

Snitter


 

Reker, røkt laks, roastbiff.


Pris 105,- pr pers

 

Reker, røkt laks, roastbiff, karbonade.


Pris 140,- pr pers

 

Reker, røkt laks, roastbiff, karbonade, brie.


Pris 175,- pr pers

 

Eventuelt velg mellom:

Spekeskinke med potetsalat
Skinkesteik med waldorfsalat
Røkt skinke med italiensk salat


 
Julesnitter:

Ribbe med rødkål
Sylte med sviske og rødløk
Gravet laks med sennepssaus
 
Vi leverer også snitter på glutenfritt brød.


 

oversiktallergenerknapp

 
Smørbrød med pålegg er særlig vanlig i de nordiske landene, i Nederland, Latvia, Litauen og Estland, der de ofte spises til frokost, formiddagsmat eller andre måltider. Pålegget kan variere fra lite til mye, billig til dyrt, med eller uten pynt og tillegg. I Norge kan det for eksempel være ost, leverpostei, saltpølse, servelat, skinke, egg, kaviar, roastbeef, røykelaks eller reker. Danske smørrebrød, gjerne rugbrød med mye pålegg, regnes som landets nasjonalrett.

Smørbrød

 

Karbonade smørbrød.


Pris 69,- pr pers

 

Reke smørbrød.


Pris 89,- pr pers

 

Roastbiff smørbrød.


Pris 69,- pr pers

 

Smørbrød med røkt laks og eggerøre.


Pris 89,- pr pers

 
Vi leverer også smørbrød på glutenfritt brød.
 

oversiktallergenerknapp

Annet


 

Baguetter

Ost og skinke
Roastbiff
Røkt laks og eggerøre


Pris fra 37,-

 

Rundstykker med assortert pålegg:

Ost
Skinke
Roastbiff
Røkt laks
Reker


Pris fra 20,-

 

oversiktallergenerknapp