Buffeter01txt

 

 
Buffet (på norsk også i formen buffé) er et begrep som kommer fra fransk og latin og som opprinnelig betyr «praktbord». Det kan betegne forskjellige ting knyttet til servering av mat. (Wikipedia)

Fest koldtbord

Minstebestilling er 10 personer

 

Kaldt:

Laksefat med eggerøre
Roastbeef med remulade
Røkt skinke med waldorfsalat
Spekemat med rømme
Kremet potetsalat
Grønn salat med dressing
Loff, grovbrød og smør


Varmt:

Karbonader med løk
Grillet kyllinglår


Pris 345,- pr pers

 

oversiktallergenerknapp

 

 
Buffet brukes om en stort møbel med skap og skuffer, tradisjonelt en del av et komplett spisestuemøblement, som brukes til oppbevaring av servise, dekketøy og bestikk.

Luksus koldtbord

Minimum 15 personer

 

Kaldt:

Laksefat med eggerøre
Skalldyroppsats med majones
Kalkunbryst med waldorfsalat
Roastbeef med remulade
Spekemat med rømme
Kremet potetsalat
Grønn salat med dressing
Loff, grovbrød og smør

 

Varmt:

Karbonader med løk
Sennepsglasert svinenakke med fløte saus
Ovnsstekte poteter


Pris 395,- pr pers

 

oversiktallergenerknapp

 

 
Buffet brukes om en type måltid hvor maten anrettes på et bord og gjestene går og forsyner seg selv ad libitum. Ofte forekommer ordet i sammenstillingen «stående buffet».

Familie buffet

Minstebestilling er 10 personer 

En blanding av det beste fra tapas og koldtbord


Kaldt:

Laksefat med eggerøre
Roastbiff med remulade
Spekeskinke, morrpølse, manchego ost og brie
Grønn salat med dressing
Kremet potetsalat
Aioli, Focaccia, brød og smør


Varmt:

Karbonader med stekt løk
Urte- og hvitløksmarinert scampi
Braisert svinenakke med sataymarinade
Sitronmarinert kylling overlår


Pris 370,- pr pers

 

oversiktallergenerknapp

 

Middelhavs buffet

Minimum 10 personer

 

Kaldt:

Kyllingfilet med smak av Italia-parmesan og soltørket tomat
Spekeskinke, chorizo og manchego ost
Pastasalat caprese
Gresk salat
Aioli
Pesto
Ajvar
Focaccia og smør 

 

Varmt:

Svin a la provencale
Köfte med tzasiki
Børek
Ovnsbakte middelhavsgrønnsaker
Saltbakte poteter 


Pris 355,- pr pers

 

oversiktallergenerknapp

Kreolsk buffet


Minimum 30 personer.


Varmt:

Blackened chicken
Pulled pork wrap
Jambalaya
Creolsk fiskepanne
Søtpotet, potet, rotgrønnsaker ristet med kreolsk krydderblanding
servert med aioli
Miniburger "royale"


Tilbehør:

Coleslaw
Aioli
Salsa
Bbq saus
Ris
Grønn salat/dressing
Foccacia og smør.


Pris 355,- pr pers

 

oversiktallergenerknapp

 

Spekematbuffet


 

Spekeskinke
Fenalår
Chorizo
Morrpølse
Rødvinspølse
Potetsalat
Eggerøre og rømme
Grønn salat og dressing
Melon
Loff, grovbrød og smør


 
Pris 265,- pr pers

 

oversiktallergenerknapp

 

Dessert

 

Karamellpudding med krem


Pris 55,- pr pers

 

Panna Cotta med friske bær


Pris 60,- pr pers

 

Créme Brulée med friske bær


Pris 80,- pr pers

 

Sjokolademousse med friske bær


Pris 70,- pr pers

 

oversiktallergenerknapp